Dit zeggen deelnemers over de trainingen van Space4More:


“Ik had deze training 10 jaar eerder moeten volgen!”

“De training Efficiënt met Outlook die ik bij Lisanne heb gevolgd heeft mij ontzettend geholpen in mijn dagelijkse timemanagement en in het aanleren en vasthouden van structuur in het dagelijkse gebruik van outlook. De training was voor mij op veel vlakken een eye opener omdat ik erachter kwam dat ik slechts een klein deel van de functionaliteiten van outlook gebruikte. Na het volgen van de 1-op-1 training heb ik het systeem dat Lisanne liet zien in mijn dagelijkse werk geïmplementeerd. Dit geeft mij veel overzicht, rust en ik kan e-mails snel terugvinden omdat ik de e-mails die ik wil bewaren op een heldere manier archiveer. Lisanne werkt volgens een duidelijke structuur en luistert goed naar waar ik als outlook gebruiker behoefte aan heb.

Ik had deze training eigenlijk 10 jaar eerder moeten volgen, maar beter laat dan nooit natuurlijk. De nieuw aangeleerde methode zorgt bij mij bovendien voor extra werkplezier! Ik kan de training aanbevelen aan iedereen die te maken heeft met een volle inbox, het overzicht weleens kwijt raakt tussen alle to do lijstjes en e-mails vaak terug moet zoeken en daar veel tijd aan kwijt is.”

Leendert Yntema | Senior Medewerker Woonfraude | Woningcorporatie Eigen Haard

Eigen Haard
Gemeente Utrecht

“Het werkt als een speer!”

“Ik heb de persoonlijke training Efficiënt Met Outlook gevolgd. Ik moet erkennen….het werkt als een speer. Het grote verschil met andere Outlook-trainingen en Efficiënt Werken die ik eerder heb gevolgd (ben van de MS DOS en Windows 3.11 generatie dus vandaar en rijk verleden aan trainingen) is dat het Takenonderdeel van Outlook je echt gaat helpen met het efficiënt omgaan met de agenda/planning. Het lijkt op het eerste gezicht omslachtig, maar is eigenlijk simpel. En omdat het simpel is beklijft het beter en ga ik er ook echt gebruik van maken.

Lisanne weet echt heel veel hulpjes, tooltjes, slimme instellingen in Outlook. Outlook gaat mij nu ondersteunen i.p.v. andersom. Daarnaast helpt Lisanne je ook om de structuur in Outlook te verbeteren, te versimpelen…Echt een TOPPER!”

Gerard Elbersen | Servicemanager Beveiliging, Veiligheid en Bedrijfshulpverlening | Gemeente Utrecht

“Online training Timemanagement liep perfect”

“Ook mijn mailbox liep over en kon de stroom van mail niet meer verwerkt krijgen. Op een gegeven moment weet je niet meer waar je het zoeken moet en de mails blijven maar binnen komen.

Tot dat: de training “Timemanagement met Outlook” van Lisanne Hage (Space4more) van start ging. Het was gezien de Coronaperiode een Online Training en dat was even anders. Maar, het liep perfect en is het gewenste resultaat behaald wordt. Grote klasse!

Gewoon het roer om. De “vertrouwde” Outlook instellingen loslaten en aan de slag. Het op orde brengen van de Outlook en wijzigingen van instellingen maar ook een nieuw werkwijze brengen een zichtbaar en merkbaar resultaat. De (online)cursus “Timemanagement met Outlook” van Lisanne Hage heeft ervoor gezorgd dat ik door een andere kijk op ontvangen van mails en het verwerken daarvan en meer controle heb over de afhandeling van mails. De training heeft niet alleen op het ontvangen van mails invloed, maar óók de bewustwording van het versturen, is erdoor veranderd. Ik kan mijn werk nu veel beter prioriteren.

Lisanne, bedankt voor het enthousiasme, Top!”

Louis Smedts | Projectleider | Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland
HVC Groep

“Aandacht voor de dingen waar het echt om echt draait!”

“Ik wil niet bezig zijn met de gehele dag de mailbox beantwoorden in een afgesloten kantoor. Ik wilde tot resultaten komen, mensen in hun krachten zetten en verbinding hebben met de mensen. Door de hoeveelheid e-mails was er weinig tijd voor de dit soort onderwerpen. De frustratie van de mailbox hoorde ik ook bij mijn medewerkers. Ik heb Lisanne gevraagd of zij ons kon helpen om hierin structuur aan te brengen, zodat we weer pro-actief onderwerpen kunnen oppakken. Dat hebben we gedaan, eerst met een algemene workshop en daarna met één op één begeleiding voor diegene die daar nog behoefte aan hadden. Dat laatste, daar heb ik persoonlijk ook gebruik van gemaakt. En wat ben ik daar blij mee, het geeft zoveel lucht en ruimte!

Lisanne, is een fijn persoon. Ze stelt je op je gemak en is geduldig. Een inspirerende coach, waarbij ze de juiste onderbouwing geeft over het waarom en ook uitleg geeft wat het positieve gevolg is voor de toekomst, waardoor de methodiek blijft hangen en ook het resultaat zichtbaar is. Daarbij denkt Lisanne ook gericht mee voor passende oplossing gericht op de organisatie.

Het heeft mij veel ruimte gebracht en minder druk. Ik heb veel meer tijd en aandacht voor de ‘echte’ zaken die er toe doen en daarnaast ook heel leuk zijn om te doen. Ik kan weer echt met mijn vak bezig zijn, de aandacht geven die het onderwerp en/of medewerkers nodig hebben en de verbinding hebben met mens en organisatie. Dank je wel Lisanne!”

Jolanda Wessels-van Veen | Leidinggevende HR Service Center | HVC Groep

“Ik ben weer pro-actief aan het werk”

“Ik worstelde al tijden met het beheer van mijn inbox en mijn agenda. De enorme hoeveelheid email per dag en het gemis aan controle over mijn inbox resulteerde in een reactieve werkhouding. Ik liet me leiden door mijn inbox en daardoor was ik niet gefocussed op de prioriteiten. Na 2 intensieve dagen achter Outlook en met Lisanne aan mijn zijde, ziet mijn wereld er nu heel anders uit. Er is orde en structuur in de chaos geschept en ik werk nu vanuit mijn agenda in plaats van uit mijn inbox. Ik krijg inmiddels meer gedaan op een dag dan voorheen en ik weet nu ’s ochtends hoe mijn dag er uit zal zien. Het is nog wel elke dag een uitdaging met zo’n enorme hoeveelheid email om mijn inbox leeg te houden.

Na de training realiseerde ik me hoe slecht ik eigenlijk bekend was met de mogelijkheden van Outlook om je werk te organiseren. Zou het niet veel beter zijn om deze behendigheden al tijdens je studie mee te krijgen, zodat je niet in een situatie belandt, waar ik me in bevond? Gelukkig heeft Lisanne me succesvol geholpen en kan ik inmiddels stellen dat ik weer pro-actief aan het werk ben.”

Esther Flierman | HR Manager | Discovery Networks Benelux

Discovery Networks Benelux
Eigen Haard

“Ik neem mijn werk niet meer mee naar huis”

“Voordat ik aan de training “Timemanagement met Outlook” van start ging was mijn postvak vol met ongedane zaken. Alhoewel ik naar structuur zocht door zelf een mappenstructuur aan te maken lukte het mij niet om orde te creëren. Sterker nog, ik had een overload aan mappen.

De cursus timemanagement heeft ervoor gezorgd dat ik door middel van verschillende tools ben gaan leren om rust te creëren, waardoor ik mijn werk beter kan prioriteren. Mij schuldig voelen hoef ik niet meer en mijn werk naar huis nemen doe ik niet meer!”

Ouafa Amenzou | Medewerker Woonservice | Woningcorporatie Eigen Haard

“Geen last meer van uitstelgedrag”

“Ik ben met Lisanne aan het werk gegaan, omdat ik meer behoefte had aan structuur en overzicht in mijn werkzaamheden. Ik heb altijd te weinig uren in één dag, ben snel afgeleid en heb last van uitstelgedrag. De gehele dag was ik druk met allerlei taken en had ik een overvolle agenda. Wanneer ik aan het einde van de dag naar huis ging was mijn hoofd vol en had ik geen rust.

In de één op één training heb ik geleerd om mijn outlook te optimaliseren. Binnenkomende e-mails gestructureerd te verwerken en eventueel om te zetten in een taak. Ook leerde ik om mij te wapenen tegen afleiding, onrust en hierdoor tijdgebrek. Nu een aantal weken later ga ik aan het einde van de dag met een leeg hoofd naar huis en weet ik wat ik de volgende dag moet gaan doen. Dit geeft mij rust wanneer ik niet op mijn werk ben. Ik werk effectiever en ben minder snel afgeleid door hele kleine maar duidelijke aanpassingen in mijn werkwijze. Er is op dit moment een duidelijke takenoverzicht die kloppend is met mijn agenda. Lisanne is heel duidelijk in haar uitleg, beschikt over de juiste kennis en is erg prettig in de omgang. Na de training is ze nog even teruggekomen om te kijken of de werkwijze ook gehandhaafd blijft, hierdoor wordt je “oude werkwijze” definitief verleden tijd!”

Wilco Krimp | Directeur | REKRI Timmerfabriek

REKRI Timmerfabriek
Evides Waterbedrijf

“De één-op-één aanpak werkt perfect”

“Als Project Manager voor Evides met een gevulde portfolio liep ik soms vol met acties waarin het overzicht en de prioriteiten soms moeilijk te bepalen waren. To do lijsten, post its, project schrijfblokken, enz., hielpen altijd maar tijdelijk. Timemanagement trainingen zijn aardig, maar terug in de waan van alledag zakt het geleerde al gauw weg. Aanvankelijk was ik wel sceptisch, maar na een intakegesprek heb ik een training bij Space4More geboekt.

En nu werk ik niet meer uit mijn mailbox, maar uit mijn agenda. De mailbox is 2x per dag leeg en alle acties staan in taken (via een paar muisklikken) per dag in mijn agenda. En dat geeft erg veel rust! Tevens ben ik OneNote beter gaan gebruiken en heb alle losse aantekeningen, urgente mails, to do lijsten enz. per project met één muisklik zichtbaar. Het feit dat ik nu een zakelijke laptop heb met overal ter wereld een online verbinding met ons systeem, helpt wel moet ik zeggen, maar het doet niets af aan de methodiek van Lisanne.

De 1-op-1 aanpak werkt perfect! Ik deed mijn gewone dagelijkse werkzaamheden achter de laptop, maar dan met instructies van Lisanne hoe het efficiënter te doen. Waarbij ik zelf aangaf wat wel en wat niet werkte voor mij zodat ik het helemaal kon inrichten waar ik mij prettig bij voelde. En dat beklijft stukken beter dan “eenheidsworst-training” met 10 deelnemers in een trainingsruimte!”

Ed Holierhoek | Sr. Project Manager | Evides Waterbedrijf

“Complex vraagstuk wordt opgelost”

“De professionele aanpak van Space4More heeft in de eerste fase geresulteerd in een duidelijke probleemomschrijving en aanpak”, aldus Christiaan van Betuw, Strategy Director bij Mediaplus*. “Om binnen een bedrijf dat al 15 jaar vaste structuren heeft de vinger op de juiste plek te leggen en zo aan te wijzen waar de beste resultaten qua optimalisatie in de digitale samenwerking te behalen zijn, is een complex vraagstuk. Eentje waarin Lisanne en Space4More niet voor terugdeinzen.

Met een scherpe analyse van het probleem en creatief in het creëren van een passende oplossing is het project in perfecte handen geweest. Lisanne heeft met haar aanpak aangetoond tot het uiterste te gaan en pas dan tevreden te zijn als het ultieme einddoel behaald is. Ook de acceptatie van de veranderingen door de gehele organisatie staat daarbij in haar aanpak centraal. Een waardevolle en rendabele investering voor elke organisatie.”

Christiaan van Betuw | Managing Partner | Mediaplus

Mediaplus
Bosscher & Verbeek Recruitment in Media

“Een training die per direct oplevert, in tijd, ruimte en zichzelf dus ook terugverdient!”

“De training van Space4More heeft me heel veel opgeleverd! Het gevoel van ‘geleefd worden door je mailbox’ is verdwenen, ik heb continue overzicht, en het nieuwe gebruik van mijn agenda zorgt voor rust en dus ‘space for more’. Lisanne is heel erg helder, checkt doelen en verwachtingen en komt met concreet resultaat. Ze weet met respect (en ook het nodige geduld) inzicht te geven waar dingen minder soepel lopen en weet op zeer eenvoudige, structurele manier jou naar de oplossing van efficiënter werken te brengen.

De trainingsdag vloog om, we hebben bergen werk verzet, en dat doe ik sindsdien nog steeds. Doordat Lisanne ook in de eerste periode na de training vinger aan de pols houdt, blijft deze werkwijze ook gehandhaafd en is het inmiddels helemaal vanzelfsprekend geworden. Al met al een training die per direct oplevert, in tijd, ruimte en zichzelf dus ook terugverdient!”

Aukje Bosscher | Directrice | Bosscher & Verbeek Recruitment in Media

“Ik ben super enthousiast!”

“Ik heb bij Lisanne een 1-op-1 Outlook-training plus vervolgtraject ‘Efficiënt Werken met Outlook’ gevolgd en ben echt super enthousiast. Enthousiast over Lisanne als persoon: vol passie, vrolijk, duidelijk en to the point. Ook zeer enthousiast over de inhoud. Het was echt ‘maatwerk’, praktisch opgezet, persoonlijk en heel goed uitgelegd. Met vragen kon (kan!) ik ook tussendoor bij Lisanne terecht.

Echt een super training, ga hem volgen!! PS Ik blijf Lisanne volgen! :-)”

Marianne Kapel | Office Manager | Antaurus Vermogensbeheer

Antaurus