Ruimte voor Space4More

Space4More focust zich op de begeleiding bij het zo effectief en efficiënt mogelijk organiseren van de werkzaamheden.

Persoonlijke efficiëntie kun je bereiken door bijvoorbeeld jouw omgeving anders in te richten, je gedrag of vaardigheden aan te passen. Maar hoe breng je nu echt de grotere veranderingen aan? Succesvol worden gaat niet altijd vanzelf. Gelukkig zijn hier verschillende tools en methodieken voor en dát is iets waar ik graag aan bijdraag!

“In mijn carrière heb ik gewerkt in diverse marketing,- & communicatiefuncties. In deze functies werd gewerkt met harde deadlines. Om meer tijd te besteden aan de hoofdzaken was een gestructureerde werkwijze en het hebben van een goede planning noodzakelijk. Dit gaat mij van nature goed af. Door slim en gestructureerd te werken blijft er meer tijd over voor andere zaken die (ook) leuk zijn. Deze vaardigheid deel ik graag met anderen.

Als we allemaal meer ruimte hebben om te doen waar we goed in zijn, kunnen we ons focussen op het behalen van resultaat en wordt het werk plezieriger. Dat is waarom Space4More is opgericht. Ik wil mensen helpen efficiënter te werken zodat er meer tijd overblijft voor andere leuke en belangrijke zaken. Blijvend georganiseerd werken lukt als de training op maat is afgestemd. Om dit te bereiken heb ik naast de opleiding voor Professional Organizer, een opleiding tot NLP Trainer gevolgd. Mijn werkwijze is persoonlijk, zorgvuldig en oplossingsgericht.

Wil je ook meer ruimte om te doen wat je leuk vindt? Laten we dan samen bespreken hoe we dit voor jou kunnen bereiken!

Lisanne Hage
Oprichtster Space4More

Space4More Lisanne Hage

Meer ruimte om te doen wat je leuk vindt?

Laten we dan samen bespreken hoe we dit voor jou kunnen bereiken!