Training OneNote ‘de Basis’

OneNote is een onmisbare tool voor iedereen die op zoek is naar een georganiseerde en efficiënte manier om informatie vast te leggen en te delen.

OneNote is een van de standaard O365-programma’s van Microsoft. Het biedt een veelzijdige en efficiënte manier om al je notities en ideeën op één plek te verzamelen en te organiseren. Of je het nu zakelijk of privé wilt gaan gebruiken, OneNote biedt vele mogelijkheden die jouw leven een stuk gemakkelijker maken.

Een van de grootste voordelen van OneNote is de mogelijkheid om alles digitaal vast te leggen. Dit betekent dat je geen losse papieren of notitieboekjes meer nodig hebt. Je kunt eenvoudig notities maken tijdens vergaderingen, ideeën of informatie van internet verzamelen en zelfs takenlijsten maken. Al deze notities zijn overzichtelijk georganiseerd, waardoor je alles altijd snel kunt vinden.

OneNote is niet alleen handig voor individueel gebruik, maar ook ideaal voor samenwerking. Je kunt je notitieblokken eenvoudig delen met bijvoorbeeld collega’s. Dit maakt het mogelijk om samen te werken aan projecten en gezamenlijke notities bij te houden. Iedereen kan in real-time bijdragen, wat de productiviteit en efficiëntie verhoogt.

Probeer OneNote vandaag nog en ontdek de voordelen van digitaal noteren en samenwerken!

Training OneNote ‘de Basis’

5 redenen om met OneNote te gaan werken:

  1. Alle notities netjes geordend
  2. Informatie is makkelijk deelbaar
  3. Papierloos vergaderen
  4. Alles op één plek
  5. Heel makkelijk zoeken in al je aantekeningen

Deze interactieve training wordt gegeven in kleine groepjes en er wordt direct op het eigen account gewerkt. Na deze training is iedereen er klaar voor om met OneNote aan de slag te gaan!


Deze training wordt Incompany gegeven, vraag naar de mogelijkheden!